Ons programma 2018

Op 14 oktober is het aan jou. Dan beslis jij hoe het verder moet in Genk.

Zes jaar geleden heeft PROgenk een steen verlegd.
Toen gingen we voor het eerst mee besturen in onze stad. En die nieuwe wind voelde je direct! Als schepen van werk pakte ik onmiddellijk de veel te hoge werkloosheid aan. Met resultaat. Want de werkloosheid in Genk daalde met 21% en daalt veel sneller dan in de rest van Limburg. Dankzij onze schepen van participatie Gianni Cacciatore telt uw mening voortaan mee en doen we een beroep op de creativiteit en ijver van alle Genkenaren. Samen maken we onze stad.

Wij omhelzen Genk. Maar in de eerste plaats omhelzen wij iedere Genkenaar. Iedereen in Genk heeft het recht om zijn of haar plaats in onze stad te verwerven en er een toekomst uit te bouwen. Niet tegen elkaar maar mét elkaar. Samen en op maat van iedere Genkenaar.

We staan klaar om verder te werken aan een sterk en sociaal Genk. PROgenk is een sterke ploeg van socialisten, onafhankelijken en Genkenaren die allemaal samen enthousiast willen werken aan de toekomst van onze stad. Voor een Genk waar we in aangename wijken wonen. Voor een Genk waar onze kinderen kunnen opgroeien en fier kunnen zijn op hun stad. Voor een Genk waar we voor elkaar zorgen en niemand achterlaten. Voor een Genk waar we onze natuur koesteren. En voor een Genk waar iedere Genkenaar zichzelf kan zijn en zich goed kan voelen.

Ik hoop dat je samen met ons Genk wilt omhelzen!

Angelo Bruno
Eerste schepen, lijsttrekker PROgenk

Lees het volledige PROgramma!